De Opel Corsa krijgt een guitig gezicht.
De Opel Corsa krijgt een guitig gezicht.

Vijfde generatie Corsa belooft veel

De Opel Corsa is een bestseller: in 32 jaar werden van de vier voorgaande generaties 12,4 miljoen exemplaren verkocht. Binnenkort is er een nieuwe Corsa. En die belooft veel.
De Astra en de Corsa zijn Opels populairste modellen, elk jaar goed voor ruim een kwart van de verkopen. Eind dit jaar rolt de nieuwe Corsa van de vijfde generatie van de band. Een auto met een vernieuwde uitstraling die een nog betere rijervaring biedt met een nieuw onderstel en geoptimaliseerde stuurinrichting. Hij combineert Duitse kwaliteit met fraaie vormgeving, buitengewone connectiviteit en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De nieuwe generatie motoren levert topprestaties bij een laag verbruik.

"De Opel Corsa heeft altijd veel waardering gehad, met name vanwege zijn aantrekkelijke styling en het efficiƫnte ruimtegebruik binnen de compacte dimensies", zegt Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO van Opel. "Ik ben ervan overtuigd dat deze vijfde generatie, met zijn hoge comfortniveau, de moderne rijhulpsystemen en het nieuwe infotainment, het succes van de Opel Corsa zal continueren. En ik beloof dat de rijervaring van de nieuwe Corsa iedereen aangenaam zal verrassen."