De nieuwe Citroën-vestiging in Amsterdam.
De nieuwe Citroën-vestiging in Amsterdam. Foto:

Citroën in nieuw pand Amsterdam

Citroën is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Pieter Braaijweg in Amsterdam (Duivendrecht). Op de nieuwe locatie wordt begin 2015 de Nederlandse DS Store ingericht.

Het nieuwe pand past qua uitstraling volledig bij Citroën en DS en bestaat uit meerdere verdiepingen waar een echte Citroënbelevingswereld gecreëerd zal worden, zo meldt de importeur trots.

Eerder dit jaar maakte Citroën bekend dat de dealervestigingen aan het Stadionplein en in Zuidoost samen op één locatie verder zouden gaan. Sinds deze week kunnen klanten al terecht op deze nieuwe locatie voor de aanschaf en het onderhoud van hun DS of Citroën. Over de verschillende verdiepingen van het nieuwe pand is bovendien een ruim aanbod aan occasions verdeeld.

Cactus
Een van de opvallendste nieuwe modellen in het nieuwe Citroën-pand is de Citroën C4 Cactus. Steeds meer Nederlanders raken geprikkeld door dit excentrieke model. Dankzij meer dan 2.500 verkochte C4 Cactussen is Nederland samen met Frankrijk en Spanje koploper in Europa. De meest populaire versie is een witte C4 Cactus met Airbump Chocolat met BlueHDi 100-motor voorzien van het thermische panoramische dak en 17" lichtmetalen wielen. Europees gezien kiest men voor het meest uitgebreide uitrustingsniveau Shine, een trend die ook in Nederland valt waar te nemen.