Deze scherp geprijsde Suzuki staat volgende maand in de showroom.
Deze scherp geprijsde Suzuki staat volgende maand in de showroom.

Scherp geprijsde Celerio is ruim en zuinig

De nieuwe Suzuki Celerio komt eraan. Inmiddels zijn de prijzen bekend en met een prijs vanaf € 9.999,- wordt de Celerio zeer scherp in de markt gezet. Hij is ruim en zuinig.
De nieuwe Celerio is vanaf januari volgend jaar leverbaar, maar nu al te bewonderen in de showroom van de Suzukidealers. Met een lengte van 3,60 meter en een breedte van 1,60 meter is de Celerio fors groter dan traditionele auto's in het A-segment. Dat is te merken aan de interieur- en bagageruimte, want het is de ruimste auto in zijn klasse. Volwassenen kunnen moeiteloos op de achterbank plaatsnemen.

De Celerio wordt aangedreven door een zuinige en dynamische 1.0 driecilinder dualinjectionmotor met hoge compressie. Suzuki levert de Celerio in de uitvoeringen Economy, Comfort en Exclusive. De Economy is er al vanaf € 9.999,- en biedt onder meer een in het dashboard geïntegreerd informatiedisplay, middenconsole met bekerhouders, neerklapbare achterbankleuning, bumpers in carrosseriekleur, ledverlichting, ABS, remassistent, TPMS bandenspanningcontrolesysteem en ESP. Voor € 11.999,- staat de Exclusive-uitvoering in de prijslijst.