Geen treinverkeer door werkzaamheden van 24 tot en met 30 oktober.
Geen treinverkeer door werkzaamheden van 24 tot en met 30 oktober. Foto: WeesperNieuws

Extra reistijd voor treinreizigers tussen Weesp en Almere Oostvaarders

Vervoer & verkeer

WEESP - Door werkzaamheden zijn er storingen in het treinverkeer van dinsdag 24 oktober 21.00 uur tot en met maandag 30 oktober 02.30 uur. Tussen Weesp en Almere Oostvaarders rijden geen treinen maar bussen. Ook tussen Naarden-Bussum en Almere Centraal rijden er geen treinen. De extra reistijd bedraagt minimaal 30 minuten.

De storing in het treinverkeer is Storing op het traject van Schiphol Airport naar Lelystad Centraal tussen Weesp en Oostvaarders, Schiphol Airport – Weesp, Oostvaarders – Lelystad Centraal en eveneens op het traject van Amsterdam Centraal naar Lelystad Centraal, tussen Weesp en Oostvaarders,  Amsterdam Centraal – Weesp en Oostvaarders – Lelystad Centraal.

De NS adviseert de volgende routes:

Dinsdag 24 oktober 21.00 uur tot en met maandag 30 oktober 02.30 uur tussen Amsterdam Centraal en Zwolle reis je via Amersfoort Centraal  en tussen Schiphol Airport en Zwolle reis je via Amersfoort Centraal.

Plan je reis kort voor vertrek met de reisplanner voor het meest actuele advies. Er rijden wel stop- en snelbussen. Vanuit Weesp vanaf de achterkant van het station. Hou rekening met drukte tijdens de spits.


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant