Afbeelding

Makelaar: 'Het gaat langzaam beter op de woningmarkt'

Algemeen Dossier: Wonen in Weesp

WEESP - Het gaat langzaam iets beter met de woningmarkt in Weesp. Tot die conclusie kwam makelaar Barend Treep gisteren op Radio Weesp. "Je merkt dat het consumentenvertrouwen heel voorzichtig weer toeneemt."

Volgens de makelaar is het te merken dat mensen zich weer meer aan het oriënteren zijn. "Met de digitale middelen kunnen we natuurlijk goed zien wat mensen zoeken en wanneer mensen zoeken. Er wordt heel veel gekeken naar huizen in Weesp", zo vertelde Treep.

Barend Treep is één van de deelnemende partijen aan het WoonEvent, 9 april op het stadhuis. Samen met financieel adviseur Dennis Toerse vertelde hij gisteren op de radio over de uitdagingen die de partijen tegenkomen op de Weesper woningmarkt.

"Je ziet dat door de huidige tijden de urgentie tot samenwerking alleen maar groter is geworden. De verhouding tussen banken en makelaars is beter geworden; we spreken nu sneller uit of iets kan of niet."

Alle partijen die iets met de Weesper woningmarkt te maken hebben houden 9 april het WoonEvent in het stadhuis om alle vragen die er leven over wonen in Weesp te beantwoorden. 

Klik hier voor het hele interview met makelaar Barend Treep en generalist financieel advies Dennis Toerse.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant