De Avond4daagse zoekt onder meer verkeersregelaars.
De Avond4daagse zoekt onder meer verkeersregelaars. Foto: WeesperNieuws

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Maatschappelijk

Iedere week zetten wij de leukste vacatures van de Vrijwilligerscentrale voor je op een rij. Vind je niets van je gading? Kijk dan ook eens op www.vcweesp.nl. Als vrijwilliger maak je het verschil!

Ga gezellig naar buiten met Judith  (33)

Judith woont al enige tijd in Weesp. Ze heeft door omstandigheden niet heel veel contacten en dat mist ze. Door een lichte beperking die ze gekregen heeft na een ongeval kan ze niet meer werken en is daardoor veel alleen. Ze wil dat graag doorbreken door samen met een gezellig maatje naar buiten te gaan of andere gezellige dingen te doen. Judith heeft een kat waar ze dol op is en is flexibel wat betreft beschikbaarheid. Lijkt het je leuk om kennis te maken met deze leuke jonge vrouw om te kijken of je iets voor haar kunt betekenen? Geef je dan snel op!

Maak de Avond4daagse mogelijk

Voor de Avond4daagse, die van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei 2024 wordt gelopen, wordt hulp gezocht, onder andere verkeersregelaars. Er wordt elke avond om 18.00 uur gestart met lopen bij voetbalvereniging FC Weesp en daar is ook de finish. De laatste avond worden er medailles uitgereikt. 

Er doen ongeveer 1.300 lopers mee, voornamelijk kinderen van de basisscholen. Daarnaast lopen er naar schatting circa 500 ouders mee als begeleiding. Elke avond worden twee routes gelopen, een van 5 en een van 10 km. Doe mee en zorg voor een fantastische Avond4daagse. Meld je nu aan.

Zorg voor heerlijke buurtmaaltijden van gered voedsel

Ben jij ondernemend, een echte aanpakker en een verbinder en wil je het bestuur van BuurtBuik versterken? Samen met het bestuursteam ben je (ieder met een eigen rol) verantwoordelijk voor een van de activiteiten als logistiek, werving, planning, communicatie, financiën en organisatie. Je onderhoudt contacten met o.a. leveranciers, vrijwilligers en eters en je zorgt voor goede werkprocessen. Zorg voor gezelligheid, duurzaamheid en verbinding. Laat van je horen.

Meer informatie of een adviesgesprek?
De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87 voor informatie of een adviesgesprek. Voor alle vrijwilligersvacatures kijk op www.vcweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant