Afbeelding

Slechts punt voor MHCW

Algemeen

WEESP - Weer een teleurstellend resultaat voor de hockeysters van MHCW. Waar de ploeg een week geleden verloor van de nummer laatst werd er deze week slechts een punt gepakt tegen nummer voorlaatst Spandersbosch: 1-1.

MHCW startte goed en was voor rust heer en meester tegen het kwakkelende Spandersbosch. Alles leek te kloppen aan de kant van de Weespers, maar het ontbrak echter aan goals voor de Weespers. MHCW kreeg al snel veel kansen, maar rondde te slecht af. Na de rust greep Spandersbosch de kansen aan en kwam de ploeg meteen op voorsprong. Dat bracht MHCW even van de kaart. De ploeg maakte daarna te vaak de verkeerde keuzes, waardoor een echte ommekeer achterwege bleef. De tegentreffer kwam wel en werd gemaakt door Lianne Westinga, maar daarna was de koek ook echt op voor de Weespers.

MHCW geeft voorsprong weg
Waar er wel goed werd gespeeld door de ploeg hebben de hockeyers van MHCW zondag geen zege kunnen boeken. De Weespers verloren met 1-2 van Spandersbosch.

MHCW trapte sterk af en was voor rust het meest aan de bal. Er kwamen ook al snel kansen voor de ploeg en dat leverde voor rust ook een voorsprong op na een goal van Taco Hoogendijk. Na de rust was alles anders voor de Weespers. Het goede spel werd dan wel doorgezet, maar MHCW maakte ook op momenten wat foutjes. Dat gaf Spandersbosch de kans om terug te komen. De tegenstander van de Weespers speelde met veel meer vechtlust en kon op karakter twee goals maken en zo de punten pakken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant