Het speeltuintje aan de Aetsveldselaan
Het speeltuintje aan de Aetsveldselaan Foto: Sophie Kerssemakers

Kom maar door met dat idee: Renovatie Speelplekken Aetsveldselaan en Reigersweide

Algemeen

WEESP De speelplekken aan de Aetsveldselaan en aan de Reigersweide in Aetsveld zijn aan een opknapbeurt toe. Weespers worden uitgenodigd om hierover mee te denken op donderdag 15 september, op de speelplek zelf.

Lekker buiten spelen en sporten is belangrijk, maar dat moet natuurlijk wel een beetje veilig en schoon kunnen gebeuren. Twee van de speelplekken in Weesp staan nu op de lijst voor groot onderhoud of vernieuwing. 

Niet alleen ouders maar ook de belangrijkste ervaringsdeskundigen, namelijk de kinderen, worden door de Gemeente Amsterdam van harte uitgenodigd om hun ideeën over de speelplekken te delen. Weet jij hoe het mooier, beter of leuker kan? Wil je meer dan een wipkip? Kom langs! Op de speelplek aan de Reigersweide zijn meedenkers welkom tussen 15:30 en 16:30, en bij de speeltuin op de Aetsveldselaan ben je welkom tussen 17 en 18 uur ter hoogte van huisnummer 46.

Mocht je op donderdag 15 september niet kunnen, maar wel wensen en ideeën hebben voor één van deze speelplekken? Dan kun je vanaf 15 september terecht op de website van Speelplan. Klik op het kopje: Denk mee over de nieuwe inrichting. Hier kun je per locatie je idee indienen.


Speelterrein Reigersweide - Sophie Kerssemakers

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant