Aag is een van de zangeressen van 'De Nostalgische klanken.'
Aag is een van de zangeressen van 'De Nostalgische klanken.' Foto: De Nostalgische klanken

Liedjes van weleer bij BuurtBuik op 2 mei

Algemeen

WEESP - De BuurtBuik-avond bij FC Weesp van dinsdag 2 mei wordt na het diner afgesloten met een optreden van ‘De Nostalgische klanken’ en ‘Het Onbegrensd Theater.’ Wilt u niet eten, maar alleen van de muziek genieten, dan kan dat natuurlijk ook. Dit alles onder het motto ‘Ze zijn nog niet vergeten, de liedjes van weleer.’

‘De Nostalgische klanken’ en ‘Het onbegrensd theater’ worden gevormd door een groep enthousiaste zangeressen en zangers (overwegend op leeftijd) die zich hebben toegelegd op het nostalgisch repertoire. Iedereen die een optreden bijwoont mag natuurlijk stilletjes genieten, maar lekker meezingen met de nummers van weleer wordt bepaald niet ontmoedigd. De groep komt uit Amsterdam en omstreken en het behoeft daarom geen betoog dat er veel Amsterdamse liedjes voorbij komen. 

BuurtBuik is een initiatief waarbij iedereen die dat leuk vindt of er behoefte aan heeft, gratis kan mee-eten. Elke dinsdagavond wordt een gezonde maaltijd samengesteld aan de hand van zogenoemd ‘gered voedsel’ dat anders zou worden weggegooid.

BuurtBuik is elke dinsdag in de kantine van FC Weesp, binnenlopen kan vanaf 18.00 uur en het eten wordt opgediend vanaf 18.30 uur. Vooraf opgeven hoeft niet.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant