Ad Bismeijer en Tineke Kreeft
Ad Bismeijer en Tineke Kreeft

Argus bestaat volgende week 50 jaar

Algemeen

WEESP - Volgende week bestaat de Weesper korfbalvereniging Argus 50 jaar. Getrokken door een actief bestuur staat de teller van het aantal leden al jaren stabiel op vijfenzestig.

Wie eenmaal door het korfbalvirus besmet is geraakt, zal de sport niet snel loslaten, zeker niet in Weesp. Ere-voorzitter Ad Bismeijer en secretaris Tineke Kreeft zijn hier de grote voorbeelden van. Respectievelijk al 37 jaar en 29 jaar hebben zij zich aan de korfbalvereniging aan de Papelaan verbonden en zetten zij zich samen met de andere bestuursleden met hart en ziel in om de club levendig te houden. Daar slagen zij blijkbaar goed in, want de laatste tien jaar schommelt het aantal leden tussen de 60 en de 75.

Een aantal waardoor de vereniging volwaardig met vier teams mee kan spelen in de jeugd- en seniorencompetitie. Kreeft: "Wij hebben het geluk dat er bij Argus steeds nieuwe jeugd blijft instromen. Daar doen we dan ook erg ons best voor. Met de buitenschoolse opvang die bij ons in het clubhuis zit organiseren we activiteiten als korfbaltrainingen, waardoor kinderen en hun ouders al vroeg kennis met Argus maken. En dat werkt."

Deze week in het WeesperNieuws een uitgebreid interview met Bismeijer en Kreeft. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant