Krappe nederlaag voor We Have

De handbalsters van We Have hebben afgelopen weekend een zeldzame nederlaag geleden. De Weesper koploper kwam met 14-16 net tekort tegen het jonge en sterke Aristos.

We Have startte slecht en keek al snel tegen een achterstand aan. Toch werd de ploeg voor rust wakker en kwam het team knap terug. Vooral door de sterke achterhoede van de Weespers kon de tegenstander plots nog amper scoren. Aanvallend stond de ploeg ook sterk en met meerdere doelpunten stond We Have na de eerste helft met 8-7 voor. Na de rust kwam de tegenstander weer op voorsprong, maar nu kon We Have de schade beperkt houden. Toch kwam de ploeg net tekort voor een goed resultaat.

Argus verslaat streekgenoot

Argus heeft afgelopen weekend de Bussumse streekgenoot DOC verslagen. De Weesper korfballers speelden sterk en wonnen met 17-16.

Argus keek na de eerste helft wel tegen een krappe achterstand aan. Na rust werd het gat zelfs wat groter. Argus rechtte echter de rug en kwam knap terug. Op het allerlaatste moment kregen de Weespers een strafworp, waardoor er alsnog kon worden gewonnen en Argus twee zwaarbevochten punten kon pakken.