Bart van Berkel in de weer met de cressen.
Bart van Berkel in de weer met de cressen.

Masterchef Bart van Berkel in Weesp

Algemeen

WEESP - Bart van Berkel, winnaar van het televisieprogramma 'Masterchef' van 2014, kwam vanmiddag speciaal naar Weesp om de jonge ondernemer Toon Roozen een duwtje in de rug te geven. De masterchef kookte in de Theetuin zijn favoriete gerecht met als belangrijk ingrediënt de cressen van CressToday.

Aanleiding voor de komst van Van Berkel naar Weesp was de lancering van de CressToday, een vinding van Toon Roozen. Het is een kweekkastje waarin culinaire kiemen onder ledlicht versneld groeien. De ondernemer startte onlangs zijn bedrijf Grown met hulp van CityStarter. Naast Bart van Berkel kwamen Rob Baan van Koppert Cress en andere gasten uit de horecawereld naar de Theetuin. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant