Sandra en Tamara voor de Grote Kerk
Sandra en Tamara voor de Grote Kerk

Kaartverkoop You better PINK gaat beginnen

Cultureel

WEESP - Een ontzettend spannend weekend voor Sandra van der Spruit. Zondag begint de kaartverkoop voor You better PINK, het benefietdiner voor kankeronderzoek in de Grote Kerk.

Er zijn 200 plaatsen beschikbaar en een tafel met 10 plaatsen gaat duizend euro kosten. Dat is best prijzig, geeft Sandra toe. "Maar daar krijg je die zaterdag 5 november wel écht iets voor. Een volledig verzorgde avond op een prachtige locatie - de Grote Kerk - met heerlijk eten, mooie wijnen en gevarieerd vermaak." De opbrengst gaat naar Pink Ribbon, dat geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. 

Ander publiek
Met het benefietdiner slaat ze een andere weg in. "Dit is compleet anders dan de feestavonden die ik onder dezelfde naam en voor hetzelfde goede doel in Nigtevecht hield. Dat is een weloverwogen keuze. Dit soort evenementen kun je alleen maar organiseren als je er lol in hebt en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. De consequentie is dat ik een deel van mijn doelgroep kwijtraak. Die vindt het diner in de kerk te duur of niet leuk. Mochten zij You better PINK nog steeds willen steunen - en dat hoop ik natuurlijk wel - dan kunnen zij wel meedoen aan de andere activiteiten, zoals de veiling en PINK Request.

De kaartverkoop loopt via www.youbetterpink.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant