Nu nog in de oude brandweerkazerne, volgende week op het industrieterrein
Nu nog in de oude brandweerkazerne, volgende week op het industrieterrein

Sloop kazerne aanstaande, Camperverhuur verhuist

Algemeen

WEESP - De gemeente hoopt de oude brandweerkazerne aan de Achtergracht in het voorjaar te kunnen slopen. Camperverhuur aan de Vecht, dat nu gebruik maakt van de kazerne, is bezig te verhuizen naar de Amstellandlaan. 

Voor de oude brandweerkazerne is een sloopvergunning aangevraagd. De gemeente wil het perceel verkopen aan een ontwikkelaar, zodat het deel kan uitmaken van het nieuwe winkelcentrum op deze plek. De onderhandelingen hierover lopen nog. 

De bewoners van de appartementen boven de oude kazerne vertrekken deze maand, meldt de gemeente. 

Camperverhuur
Ook Camperverhuur aan de Vecht gaat deze maand weg uit de kazerne. Het bedrijf had er liever nog wat langer gezeten, maar is ook blij met de extra ruimte die het nieuwe onderkomen aan de Amstellandlaan biedt. 

Het bedrijf bestaat sinds april 2013 en is sneller gegroeid dan de oprichters hadden durven hopen. "Reizen met een camper is populair vanwege de vrijheid die je dan hebt", denkt eigenaar Sybren Bakker. Zijn klanten zijn vooral mensen uit de omgeving van Weesp. "Onze klanten trekken vooral door Europa, zo hebben we gemerkt. Italië en Noorwegen waren in 2013 favoriet." 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant