Afbeelding

Win een racefiets in de Weesper Pool de France

Algemeen

WEESP - Wordt het Contador of Froome? Of Mollema? Of toch iemand anders. Er kan nog 24 uur worden ingeschreven in de Weesper Pool de France. 

Lezers van het WeesperNieuws kunnen gratis meedoen met dit spel. Het is al weer de 15e editie.

Handmade
Bij de Weesper Pool de France draait het vooral om de lol. Meedoen is belangrijker dan winnen. Het zorgt er wel voor dat je een extra spannende Tour de France beleeft. Voor de winnaar staat er bovendien een gloednieuwe racefiets klaar, aangeboden en helemaal afgemonteerd door Handmade by Van der Linden.

In de Weesper Pool de France stel je een team samen van 15 renners. Als die renners bij de eerste tien in de daguitslag komen, scoren ze punten voor je. Wie de meeste punten heeft, die wint. Er zijn dagklassementen, maar ook een berg- en sprintklassement en natuurlijk een algemeen klassement. Net als in de Tour kun je dus gaan voor het dagsucces of kiezen voor een klassement.

Meedoen is gratis. Inschrijven kan via WeesperNieuws.nl tot de proloog in Utrecht. Die proloog telt meteen mee voor het spel. Uitslagen en nieuwe standen staan dagelijks op WeesperNieuws.nl.

Klik hier om in te schrijven

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant