Afbeelding

17 oktober: Weesp in actie voor vluchtelingen

Algemeen

WEESP – Op de bres voor de vluchtelingen. Marjan van der Meer organiseert Weesp in actie voor Vluchtelingen op 17 oktober in de Grote Kerk.

Weesp in actie belooft een programma te worden voor jong en oud. De Grote Kerk wordt het decor van een soort vrijmarkt zoals op Koningsdag, waar Weespers spullen verkopen, performen en activiteiten aanbieden. De Grote Kerk en een aantal aanbieders werken mee en ook staat er een concert met zangeres Corey voor de avond gepland. Marjan van der Meer hoopt op een prachtige dag, waarop Weesp zich van haar beste kant laat zien.

Marjan: "Het gaat hier om hulp van mens tot mens. Mensen die na een vreselijke tocht aankomen op het strand van Lesbos of Kos en die gewoon hulp nodig hebben. Het wordt nu ook in Griekenland koud: hoe erg is het als je niet eens een deken hebt om onder te slapen? Dekens wordt het concrete doel dat we willen bereiken met de actie. Van Stichting Bootvluchteling hebben we begrepen dat daar naast medicijnen en warme kleding grote behoefte aan is."

Meer in het WeesperNieuws van deze week of via www.facebook.com/weespinactie.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant