Burgemeester feliciteert het gouden echtpaar
Burgemeester feliciteert het gouden echtpaar

Burgemeester feliciteert gouden echtpaar Zwaan - Hooijmaaijer

Algemeen

WEESP - Nietsvermoedend opende Johan Zwaan vanmorgen de deur: burgemeester Bas Jan van Bochove kwam onverwacht het echtpaar feliciteren met hun gouden huwelijk. Dinsdag is het precies 50 jaar geleden dat Johan Zwaan  en Olga Hooijmaaijerin het huwelijk traden.

De dag begon al eerder vandaag feestelijk. Boeketten werden bezorgd en kinderen, kleinkinderen en buren druppelden al vroeg binnen. Hoogtepunt werd het bezoek van de burgemeester. Johan Zwaan geniet: 'Het is een totale overval, want onze 50-jarige trouwdag is pas morgen. Maar de surprise is zo des te groter."

Bescheiden feestje
Het is buurjongen Ruben die achter de overval zit. Vanaf dat hij kon lopen komt hij al bij familie Zwaan over de vloer: "Ik wilde ze graag met een bezoek van de burgemeester verrassen. Om organisatorische redenen kon dat alleen vandaag en eigenlijk pakt dit surprisefeestje zo heel erg leuk uit." Omdat Olga Zwaan door ziekte aan een rolstoel is gebonden viert de familie het feest verder bescheiden maar gezellig in huiselijke kring.

Lees het hele verhaal woensdag in het WeesperNieuws.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant