Afbeelding

Raoul Ferreira: 'ik ben muziek'

Algemeen

WEESP - Pop & Rockschool, zo noemt Weesper gitarist Raoul Ferreira zijn nieuwe muziekschool. Jongeren op weg helpen in de muziek, dat is zijn passie. Altijd al geweest. Daarom geeft hij zijn leven lang al gitaarles en begeleidt hij beginnende bands.

Hij is de motor achter de bandjesfestivals en de jamsessies in de City of Wesopa. Dat hij nu samen met zijn vader Gilberto Ferreira een allround muziekbedrijf aan de Pampuslaan is gestart, vervult hem met trots.

Gitaarlessen, baslessen, bandcoaching, gitaarreparatie of een van de drie oefenruimten huren, het kan allemaal bij de Pop & Rockschool van de Ferreira's aan de Pampuslaan 157. Het voormalige kantoorpand ademt muziek en bedrijvigheid. Drie maanden hebben vader en zoon keihard gewerkt aan deze transformatie. Een hectische tijd, zo kijken ze er op terug. Want het lesgeven en repareren van gitaren op het oude adres ging intussen ook door.

Nu, in de vakantietijd, zetten ze de laatste puntjes op de i, maar in augustus hopen ze fullspeed van start te kunnen gaan. Raoul: "Ook nu al staan de deuren wagenwijd open voor iedereen die met muziek bezig wil zijn. Ik bied de ruimte en de instrumenten, wat je maar nodig hebt. Voor een uurtje of de hele dag. Kom maar overleggen, dan vinden we de modus die bij jou of je band past. Ik ben superblij dat ik mensen de kans kan bieden die ik zelf niet heb gehad."

Lees verder in de digitale editie van het WeesperNieuws

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant