Afbeelding

Ondernemers: vertel ons waarom een ABN niet mag?

B2b

WEESP - Wat is er op tegen om de bestemming van Slijkstraat 17 te wijzigen zodat er een filiaal van de ABN Amro kan komen? Dat vragen ondernemers in de buurt zich af. Zo valt te lezen in een brandbrief naar de gemeente.

Helma de Boer- Hel's Kitchen, Lieke Wagenaar – Woninginrichting Wagenaar, Martin en Erik – de Gelagkamer van Weesp, Jeffrey Kors -  Ristorante Italiano Selene en Mo Bouhali – Intersnacks Weesp ondertekenden de brief. Het gaat om het gemeentebesluit om geen ABN Amro toe te staan in de Slijkstraat omdat het in strijd is met het bestemmingsplan.

"Wij begrijpen maar al te goed dat een wijziging van een bestemming detailhandel naar bijvoorbeeld horecabestemming een ingrijpend effect kan hebben. Maar wat zou er op tegen zijn om de bestemming van winkel naar dienstverlening te wijzigen/verruimen? Dit levert loop op in de straat, het trekt publiek naar onze ondernemingen toe en de openingstijden van deze dienstverlener zijn niet veel anders dan de openingstijden van de omliggende winkels", zo schrijven de winkeliers. 

De ondernemers vragen vooral om duidelijkheid: wat zijn de argumenten? Ook stellen zij voor om in gesprek te gaan hierover. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant