Korfballers Argus sterk tegen Reflex

WEESP - Een sterk Argus heeft afgelopen weekend met afstand gewonnen van het lager geklasseerde Reflex. De Weesper korfballers waren met 30-12 een maatje te groot voor de ploeg.

Argus speelde noodgedwongen met een wat ander team dan normaal, maar dat was amper te merken. De Weespers begonnen scherp en stonden na de eerste helft al op een 14-7 voorsprong. De zege was daarmee al zo goed als zeker.

Meer doelpunten
Na de rust bleek Argus geen moment te stoppen. De tegenstander legde de Weespers geen strobreed in de weg en Argus bleef maar doorgaan met scoren.

Met de afgetekende score op het scorebord kon Argus vertrouwen tanken voor de komende weken. Argus staat na afgelopen weekend op een gedeelde derde plaats. De achterstand op koploper TOP bedraagt drie punten.