Directeur Joost Boelens (midden) uitgejoeld.
Directeur Joost Boelens (midden) uitgejoeld. Foto: Brian Elings

Directeur Golfcentrum uitgejoeld

B2b

WEESP - De directeur van Golfcentrum Weesp, Joost Boelens, is maandagavond in de ALV van Golfvereniging Weesp uitgejoeld. Hij wilde tekst en uitleg geven voor zijn plotselinge vertrek en de daaropvolgende sluiting van de golfaccommodatie.

Boelens is teleurgesteld: "Ik had gehoopt mijn kant van het verhaal te kunnen doen. Uit te kunnen leggen dat ik niet gevlucht ben, maar ziek. Maar niemand die dat wilde horen."

Veel leden van de golfvereniging zaten niet te wachten op een boetedoening van de beheerder van het golfcomplex. Jaarlijks maken zij een aanzienlijk bedrag over om te kunnen spelen op de accommodatie. Dit jaar werden ze geconfronteerd met een dichte deur. Ze voelen zich bedrogen.

Irritatie
Paul van Rosmalen is voorzitter van de club: "Met het geven van spreekruimte in onze vergadering wilden we als bestuur Boelens een kans geven om zijn imago op te poetsen. Helaas pakte dat niet goed uit door irritatie bij de leden. Boelens doet ons het voorstel de accommodatie over te nemen, maar dat is voor ons financieel niet haalbaar."

In het WeesperNieuws van vandaag het verhaal van Joost Boelens. "Niemand die vraagt: hoe is het met je?"

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant