Op 6 december zijn de nieuwe bestuursleden 'ad interim' af.
Op 6 december zijn de nieuwe bestuursleden 'ad interim' af. Foto: WeesperNieuws

Nieuw bestuursteam FC Weesp

Vereniging

WEESP - Voetbalclub FC Weesp introduceert het nieuwe bestuursteam waarmee ze dit seizoen hebben afgetrapt. Er zijn nog enkele vacatures die ze binnenkort hopen in te vullen.

Het huidige team bestaat uit voorzitter Rutger ter Hoeven, penningmeester ad interim (a.i.) Loes van Dalen, secretaris a.i. Sinem Bulut, seniorenvoetbal a.i. Rob van Beek, jeugdvoetbal Arjan Soer, jeugdcommissie Joost Olde Riekerink, sponsorzaken Danny Rumpin, accommodatie a.i. Hans Hof en beheer kantine Maxime Nengerman. FC Weesp heeft  er alle vertrouwen in dat ze met dit team de vereniging draaiende kunnen houden, maar ook de nodige verbeteringen kunnen doorvoeren.

De nieuwe ‘ad interim’ bestuursleden zullen zich binnenkort via de nieuwsbrief voorstellen en zijn regelmatig te vinden op de club. Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) op 6 december zullen ze officieel toetreden tot het bestuur. De club hoopt dan ook dat veel leden naar de vergadering komen om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe bestuursleden.

FC Weesp bedankt de afgetreden en uittredende bestuursleden die zich nog altijd zeer actief inzetten voor FC Weesp, maar nu als lid van verschillende commissies: Leo Timmermans - vrijwilligerszaken, Sasja Fransen - seniorenvoetbal, Ger Oostermeijer, Geert Wognum en Dorine Peters van het  financiële team en Simone van der Linden - communicatie, meiden & vrouwenvoetbal. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant