Bezoekers van Streven naar Verworvenheden
Bezoekers van Streven naar Verworvenheden Foto: Brian Elings

Expositie Thijs Wieman

zondag 9 juli 2023 13:30 tot zondag 15 oktober 0:00

๐—ง๐—ต๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป | ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป In deze serie houtskooltekeningen van multidisciplinair, autonoom kunstenaar Thijs Wieman staat de โ€˜bekoorlijkheidโ€™ van onze cultuur centraal, met verworvenheden als festivals, musea, indoor party-games, technologie, bedrijfsborrels, zorg en moestuinen. Terwijl we ons gretig vasthouden aan gemakken die behaald zijn in het verleden, streven we toegewijd naar beloftes die in de toekomst liggen. โ€˜๐™ด๐šŽ๐š— ๐š๐š˜๐šŽ๐š ๐š”๐šž๐š—๐šœ๐š๐š ๐šŽ๐š›๐š” ๐š๐š›๐š’๐š๐š๐šŽ๐š›๐š ๐š๐šŽ ๐šŸ๐šŽ๐š›๐š‹๐šŽ๐šŽ๐š•๐š๐š’๐š—๐š, ๐š๐šŽ ๐š๐šŠ๐š—๐š๐šŠ๐šœ๐š’๐šŽ, ๐š‘๐šŽ๐š ๐šŠ๐šœ๐šœ๐š˜๐šŒ๐š’๐šŠ๐š๐š’๐šŽ๐šŸ๐šŽ ๐š˜๐š ๐š‘๐šŽ๐š ๐š—๐šŠ๐š›๐š›๐šŠ๐š๐š’๐šŽ๐šŸ๐šŽ. ๐™ธ๐š” ๐š–๐šŠ๐šŠ๐š” ๐š๐šŽ๐š‹๐š›๐šž๐š’๐š” ๐šŸ๐šŠ๐š— ๐š๐šŽ ๐š‹๐šŽ๐š‘๐š˜๐šŽ๐š๐š๐šŽ, ๐š๐š’๐šŽ ๐š ๐šŽ ๐šŠ๐š•๐š•๐šŽ๐š–๐šŠ๐šŠ๐š• ๐š‘๐šŽ๐š‹๐š‹๐šŽ๐š—, ๐šŠ๐šŠ๐š— ๐šŽ๐šŽ๐š— ๐š‹๐šŽ๐š๐š›๐š’๐š“๐š™๐šŽ๐š•๐š’๐š“๐š” ๐šŸ๐šŽ๐š›๐š‘๐šŠ๐šŠ๐š•.โ€™ ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ In Museum Weesp zie je wat maakstad Weesp door de eeuwen heen heeft voortgebracht. Rondtrekkende kunstenaars uit Europa maken in de 18e eeuw het prachtige Weesper porselein. Internationale vormgevers van Van Houten zetten in de 19e en 20e eeuw de Weesper chocoladefabriek wereldwijd op de kaart. Maar wat wordt er in de 21e eeuw gemaakt in Weesp? In de expo-serie Made in Weesp presenteert het museum werk afkomstig van creatief werklandgoed Het Domijn. De expositie is verlengd en nu te zien tot 15 oktober 2023.

Locatie