Koploper overklast Argus

Een grote marge zaterdag tussen koploper Ermelo en de korfballers van Argus. De nummer één was met 21-7 veel te sterk voor de Weespers. Argus probeerde van alles, maar had geen echte kans op een goed resultaat tegen de veel sterkere tegenstander. Ermelo zette al vroeg een sterke aanval op en kon meteen een goede marge op het scorebord zetten. De Weespers staan desondanks wel op plaats 4 en mogen ook komend jaar meedoen aan de vierde klasse.

Oberon forceert extra set

Even leken de volleyballers van Oberon zaterdag voor een stunt te zorgen tegen het doorgaans sterkere Forza Hoogland. De goed spelende volleyballers forceerden een extra set, maar verloren wel met 3-2. Oberon startte meteen sterk en kwam door goed aanvallend volleybal op voorsprong na een 15-25 setzege. De tegenstander kwam echter steeds terug, ook toen Oberon de derde set pakte. De extra set was met 16-14 net voor Forza Hoogland.

VC Allvo te sterk voor volleybalsters

Ook de volleybalsters van Oberon konden voor het weekend geen zege pakken. VC Allvo was met 3-1 veel sterker dan de Weespers. Oberon kon vooral de eerste fase van het duel geen moment voor gevaar zorgen. De ploeg moest constant ballen wegwerken en stond vlug op achterstand door 25-14 en 25-17. De Weespers konden de derde set een punt pakken door 20-25, maar meer resultaat bleef achterwege.