We Have tweede na zege

De kans bestaat nog steeds dat de handbalsters van We Have promoveren. De Weespers deden zondag wat ze moesten doen en wonnen zonder problemen van Venus/Nieuwegein: 6-11. Hoewel het spel geen moment echt hoogstaand was, had We Have geen moment echt problemen te duchten van de tegenstander. Halverwege stond het 3-6. Na rust kon We Have het gat groter maken. Venus kwam er geen moment meer aan te pas.

We Have verschalkt Zaanstreek

Een goed slot van het zaaljaar zondag voor de handballers van We Have. De Weespers verrasten door zonder problemen de punten te pakken tegen concurrent Zaanstreek: 11-23. We Have stond erg sterk tegenover een kwakkelend Zaanstreek en kon al vroeg de voorsprong pakken. Na de eerste helft stond het 8-11. Zaanstreek kon ook na rust geen echte kansen creëren en moest vooral ballen wegwerken.

Knappe zege Oberon

Een afgetekende zege voor de volleybalsters van Oberon vlak voor het weekend. De Weespers waren met 4-0 veel sterker dan het veel hoger geplaatste Keizer Otto Trivolley. Oberon was met name serverend en blokkerend sterk, maar ook aanvallend kwam Oberon goed tot scoren. Daardoor kwam Oberon met 25-23 en 25-20 op voorsprong. Alleen de derde set werd met 29-27 nog erg spannend. Daarna was het verzet van de opponent gebroken.

Kansloze nederlaag volleyballers

Waar de volleybalsters goede zaken deden, kregen de volleyballers een forse klap te verduren. De Weespers maakten tegen KVA geen enkele kans en werden met 0-4 weggespeeld. Oberon moest al vroeg genoegen nemen met de nederlaag. KVA opende sterk met 20-25. Zeker daarna walste KVA met vlagen over de Weespers heen en pakte het de zege door 14-25 en 16-25. Ook de laatste set was er geen punt voor Oberon: 20-25.

Weer nederlaag waterpoloërs

De kwakkelende waterpoloërs van Triton hebben zaterdagavond wederom geen punten kunnen pakken. De Weespers moesten na de slotfase hun meerdere erkennen inDe Aalscholver: 5-7. De waterpoloërs startten nog sterk en konden al vroeg op voorsprong komen. Daarna vergat de ploeg echter de score verder op te hogen. Het laatste deel van het duel sprongen de Weespers verkeerd om met de kansen en kon De Aalscholver de zege pakken.

The Victory verslaat koploper

Op jacht naar de eerste plaats heeft The Victory zaterdag goede zaken gedaan. De tafeltennissers versloegen koploper Rijnsoever met 4-6. De tegenstander zorgde voor veel problemen aan de kant van de Weespers, maar The Victory bleef gefocust doorspelen. Vooral het sterke optreden van Dennis Visser (3 punten) leverde de Weespers veel op. De andere punten kwamen van Arjen de Groot (2 punten) en Berry Kruger.