Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

We Have verspeelt laatste kans

Geen klasse hoger voor We Have. De Weespers verspeelden zondag tegen KRAS/Volendam de laatste kans en leden een 21-23 nederlaag. Slecht was het spel van de Weespers geen moment, maar vooral op het achterveld maakte We Have nog vaak fouten. Felle afstandsschoten van KRAS/Volendam zorgden ook voor een voorsprong van de tegenstander. Na rust bleef het gat krap, maar kon We Have geen ommekeer forceren.

Kansloze nederlaag Argus

Zonder ook maar echt kansen te hebben gehad, hebben de korfballers van Argus zaterdag een grote nederlaag geleden. Runner-up Esdo was met 5-16 veel sterker dan de Weespers. Esdo startte sterk. De Weespers probeerden van alles, maar konden maar mondjesmaat echter onder de druk van de tegenstander vandaan komen. Argus kon ook na rust geen ommekeer forceren. De Weespers moesten vooral ballen wegwerken.

Koploper te sterk voor Oberon

Oberon heeft afgelopen week geen potten kunnen breken tegen koploper Lovoc. De Weesper volleybalsters moesten genoegen nemen met 1-3. Oberon startte nog goed en bood zeker de eerste sets goed tegenstand. Door goed te volleyballen had de tegenstander genoeg problemen met het spel van de Weespers. Lovoc won echter wel: 20-25 en 22-25. De Weespers pakten met 25-22 de laatste set. Het duel was toen al verloren. Lovoc had met 12-25 de derde set gewonnen.

Nederlaag voor volleyballers

Ook de volleyballers van Oberon hebben deze week verloren. VV Amsterdam versloeg de Weespers: 1-3. De Weespers startten nog voortvarend. Na de eerste set (19-25) wonnen de Weespers meteen de tweede set. Door aanvalland volleybal werd het 25-18 voor de Weespers. Ook daarna bleef de ploeg goed meedoen, maar VV Amsterdam was met 23-25 en 22-25 steeds net te sterk voor de overwegend goed spelende Weespers.

Forse klap voor The Victory

Het deksel op de neus voor The Victory zaterdag. De Weespers stonden tegenover koploper en ex-concurrent Rijnsoever en kregen met 1-9 een forse klap te verwerken. De koploper was op alle fronten sterker dan de Weespers. Met goed aanvallend spel toonde de beste ploeg van de poule veel vechtlust en hadden de Weespers meer dan genoeg problemen. Ondank dat de Weespers wel kansen hadden, was de tegenstander erg gefocust en kwam er toch steeds een punt voor de nummer één.

Geen zege voor waterpoloërs

Weer een nederlaag voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers waren zaterdag geen moment echt opgewassen tegen De Vuursche: 11-4. De Vuursche kon vooral met harde afstandsschoten voor gevaar zorgen. Deze troffen ook vaak doel, waardoor de Weespers al vroeg op achterstand kwamen. Een ommekeer bleef vervolgens achterwege. De Weespers waren gehavend en het ontbrak aan slagkracht.