Bijvoet maakt zich los van Intersport
Bijvoet maakt zich los van Intersport

Bijvoet maakt zich los uit de keten Intersport

Algemeen

WEESP – Sportzaak Bijvoet aan de Achtergracht maakt zich los van de grote winkelformule Intersport. Met deze stap is de winkel vrijer om haar uitgebreide collectie sportartikelen nog beter af te stemmen op de klanten. Bij de verandering hoort een volledige restyling van de zaak. Woensdag begint de verbouwingsuitverkoop.

De allround sportzaak heeft zich gespecialiseerd in schoenadvies bij verschillende voeten en sporten. Om klanten goed te kunnen adviseren wil de winkel vrij zijn om haar eigen collecties samen te stellen en niet meer gebonden zijn aan de regels die Intersport voorschrijft. Met name de schoenencollectie zal worden uitgebreid met functionele sport- en wandelschoenen.

Eigenaar en podoloog Hans van der Pouw grijpt de verandering aan voor een rigoureuze verbouwing van de zaak. Omdat de verbouwing gefaseerd zal plaatsvinden, kan de winkel gewoon open blijven. De verbouwingsuitverkoop duurt tot eind juni. De grote opening staat voor het Sluis-en-bruggenfeest in augustus gepland. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant