Afbeelding

Nederlaag voor hockeysters MHCW, doelpuntenfeest heren

Algemeen

WEESP - Na een succesvol hockeyjaar hebben de hockeysters van MHCW het jaar zondag afgesloten met een nederlaag. De Weesper ploeg, al meer dan 4 weken de nummer één van de poule, verloor van een veel sterker IJsseloever: 4-2.

MHCW had volop problemen. De tegenstander speelde een stuk getergder en zorgde met een groot aantal aanvallen al snel voor gevaar. De eerste fase leek MHCW goed bestand tegen het spel van de tegenstander en kwamen de Weespers zelfs op voorsprong door een treffer van topscorer Merel van Kassel. De tegenstander nam het duel daarna helemaal over en kwam net 3 goals sterk terug.

Ook na rust bleek IJsseloever een stuk sterker dan de Weespers. Het ontbrak MHCW aan kracht om nog wat terug te doen. Tessel van Maanen scoorde wel nog een tweede goal voor de ploeg, maar een ommekeer bleef achterwege. 

Doelpuntenfeest hockeyers
Een waar doelpuntenfeest zondag voor de hockeyers van MHCW. De ploeg sloot het hockeyjaar af met 7-7 tegen Xenios.

Anders dan de afgelopen weken speelde MHCW erg sterk en had de ploeg de drang om weer eens een goed resultaat te boeken. Dat leverde op het veld al snel meerdere kansen en goals op. Doordat ook de tegenstander sterk speelde, bleef het duel tot de laatste seconden spannend. Elke speler leek een doelpunt te willen maken en dat leverde de toeschouwers een aangenaam duel op. Voor MHCW scoorden Nathan Idzinga, Danny Grotendorst, Dennis van Kooy (2x) en Jens van Zonneveld (3x).

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant