Afbeelding

Dankzij hoogwerker dichterbij elkaar dan al weken het geval is

Algemeen

WEESP Liesbeth Bakker uit Weesp heeft haar moeder al bijna twee maanden niet kunnen bezoeken. Haar moeder woont in verpleeghuis Hogeweyk en daar geldt vanwege de coronacrisis een bezoekverbod. Vandaag konden de twee elkaar dankzij een hoogwerker toch even zien. Nog dichterbij zit er voorlopig niet in. 

De 88-jarige moeder van Liesbeth is ziek geweest: "Gezien de symptomen lijkt het erop dat ze het coronavirus te pakken had. Wonder boven wonder is ze weer opgeknapt". 

Juist daarom voelde de Weespse nog sterker de behoefte om haar moeder te zien. Ze trok de stoute schoenen aan en benaderde Wim Bos Transport: "Die had zelf geen hoogwerker, maar hij heeft er toch een voor me geregeld bij Cito uit Nederhorst den Berg. Echt fantastisch". 

Hoewel zowel Liesbeth als haar moeder (ze herkent haar dierbaren nog) genoten van het moment, stemt het ook tot verdriet: "Het is mooi dat dit kon, maar de huidige situatie blijft schrijnend. Ik hoop dat ik over niet al te lange tijd weer echt naar haar toe mag." 

Ook andere Weespers kregen de mogelijkheid om via 'het bakkie' even naar hun ouders te zwaaien.

Liesbeth Bakker is blij dat ze naar haar moeder kan zwaaien.

Ook Miny Brouwer kon even naar haar moeder zwaaien.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant