Op de plaats van het ongeval liggen bloemen
Op de plaats van het ongeval liggen bloemen

Oorzaak dodelijk ongeluk Gooilandseweg niet te achterhalen

Algemeen

WEESP - Het wordt waarschijnlijk nooit duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren waarbij twee weken geleden een 34-jarige Muider om het leven kwam. De man kwam met zijn auto in een sloot langs de Gooilandseweg terecht en overleed. De politie heeft het onderzoek naar het ongeluk afgerond.

Uit het onderzoek blijkt dat het niet te achterhalen is waarom de Muider van de weg raakte met zijn auto. "Er zijn weinig sporen gevonden en we hebben zoveel mogelijk geprobeerd te reconstrueren. Het is lastig. De auto bleek in goede staat, de banden waren okee, hij reed waarschijnlijk niet te hard en tijdens het ongeluk regende het niet. Ook hebben we geen sporen in de berm aangetroffen die erop wijzen dat de man eerst aan de andere kant in de berm terecht is gekomen", zo stelt een politiewoordvoerder.

Getuigen hebben gezien hoe de man met normale snelheid kwam aanrijden uit de richting van Weesp en na de Vechtbrug ineens in de slip raakte. De auto kwam op de kop in de sloot terecht en de Muider verdronk.

Omdat er geen andere partij in het spel was, heeft de politie het onderzoek afgerond, maar niet overgedragen aan het Openbaar Ministerie. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant