Hoera, we mogen op het springkussen!
Hoera, we mogen op het springkussen!

Feest voor Don Bosco 60 jaar

Algemeen

WEESP - Een nieuw springkussen en taart voor het jarige Don Bosco. De speeltuinvereniging aan de 's-Gravelandseweg viert vandaag haar 60ste verjaardag met een feestelijk programma: om 13.30 uur komt een Italiaan met een papegaaienshow de kinderen vermaken en er zijn prijsjes te winnen in verschillende loterijen. Een fototentoonstelling laat Don Bosco door de jaren heen zien. Ook niet-leden zijn vandaag van harte welkom om te komen spelen.

Welke Weesper heeft niet in Don Bosco gespeeld? Tijdens de feestelijke koffie met taart werden oude herinneringen opgehaald. Na een dip in het aantal vrijwilligers bloeit Don Bosco weer meer dan ooit, vertelt voorzitter Brigitte van Haren. "Fijn dat vrijwilligers en Weespers de weg naar de speeltuin weer hebben gevonden, al kunnen we natuurlijk altijd nog mensen gebruiken."

Het springkussen is aangeschaft met steun van het Coöperatieve Fonds van de Rabobank. De Weesper middenstand heeft de prijsjes van de loterij geschonken en Kwekerij Vechtwijck verzorgt de tuin van de speeltuin. Stichting Leefbaarheid Weesp, Muiden en Muiderberg schenkt Don Bosco een nieuw speeltoestel. Deze zal in het najaar worden aangeschaft.

Vandaag kunnen er ook 'knuffelaapjes' worden gekocht bij de speeltuin. De opbrengst gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. 

Bij een feestje hoort taart
Don Bosco draait goed dankzij vele vrijwilligers
Oorkonde voor vrijwilligster Marijke Hooghart
Spelen op het nieuwe springkussen
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant