De Kleine Prins is de eerste voorstelling van Zone 1380.
De Kleine Prins is de eerste voorstelling van Zone 1380.

Zone 1380 ontroert met De Kleine Prins

Algemeen

WEESP - In Theaterpand Weesp aan de Herengracht werd vrijdagavond de voorstelling De Kleine Prins opgevoerd. Dit stuk is de eerste uitvoering van theaterschool Zone 1380. De zaal is niet groot, maar dat intieme maakte het voor de vijftig mensen in het publiek extra bijzonder.

De Kleine Prins werd gespeeld door drie jonge meiden. Zij namen het publiek, veelal Weespers, mee in een ontroerend maar ook grappig verhaal over vriendschap. De jonge acteurs maakten indruk, zij hebben dit eerste jaar van Zone 1380 duidelijk al veel geleerd. 

Zone 1380 is de theaterschool van Sara Kroos en Danielle Meijer. Zij bouwden het voormalige pand van Wierper om tot theater. Hier vinden de audities, lessen, presentaties en uitvoeringen plaats. Sara gebruikt het pand ook voor eigen voorstellingen en try-outs. 

De Kleine Prins is ook vrijdag 13 en vrijdag 20 september nog te zien. Kaartjes kosten 5 euro, kinderen tot 14 jaar gratis. Voor reserveren: publiek@zone1380.nl. Volgende maand start de school met een Weesp got Talent. 

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant