Afbeelding
Foto: Marinka Hilders

Fusiespecial van WeesperNieuws Extra voor alle Weesper en Driemonder huishoudens

Algemeen

WEESP Speciaal voor de fusie heeft WeesperNieuws Extra een fusiespecial van het maandelijkse magazine uitgebracht. Deze editie wordt de komende week door heel Weesp en Driemond gratis huis-aan-huis verspreid.

In het magazine staat naast een interview met oud-burgemeester Bas Jan van Bochove, ook een interview met onze nieuwe burgemeester Femke Halsema. De dorpsraad van Driemond is aan het woord en de column van Youp van ‘t Hek staat er ook in. Al met al wordt de fusie van veel verschillende kanten belicht in deze fusiespecial.

Elke maand ontvangen onze trouwe lezers die in de afgelopen jaren lid zijn geworden van WeesperNieuws Extra een magazine zoals dit exemplaar. Mede dankzij hun steun kunnen we de gratis weekkrant en de dagelijkse nieuwssite voortzetten, ondanks de teruglopende advertentie-inkomsten. In het afgelopen jaar zijn de papierprijzen met 50% gestegen en het einde is nog niet in zicht.

Het WeesperNieuws zal dus moeten blijven innoveren en bewuste keuzes moeten maken welke artikelen gratis beschikbaar blijven en welke we exclusief voor onze betalende leden houden. Word daarom ook lid van WeesperNieuws Extra. Je krijgt er veel voor terug: elke maand dit mooie magazine, de dagelijkse e-mailnieuwsbrief met minimaal twee verdiepende lokale artikelen en toegang tot alle onlineverhalen die je nergens anders leest. Kijk op www.weespernieuws.nl/lidworden voor onze aanbieding.

Voor de abonnees
Bezorgers hebben tot en met eind volgende week de tijd om alle magazines te bezorgen. Toch kan het als abonnee zo zijn dat u het magazine niet hebt ontvangen omdat u een NEE-NEE-sticker heeft. In dat geval kunt u daarvan een melding maken via info@entermedia.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant