Afbeelding
Foto: Kroonkoor

Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij

Algemeen

WEESP Het culinaire en culturele shoppingfestival van Weesp komt er weer aan. Op zaterdag 25 juni is de zesde editie ‘Weesp Gastvrij’. Het festival staat dit jaar in het teken van Cultuur.

Dit jaar organiseert Weesp Gastvrij in samenwerking met het Kroonkoor ‘Heel Weesp Zingt’. Cultuur is volgens de organisatoren namelijk niet alleen te beleven als bezoeker van het festival, maar je kunt er dit jaar ook zelf onderdeel van worden. “Zingen kan heel goed alleen, maar nog leuker is het om samen te zingen in een koor. Als je zingt laat je de adem door je lichaam stromen, dat geeft positieve energie en werkt heilzaam. Af en toe eens helemaal uit je dak gaan werkt bevrijdend. Je stem vrij gebruiken, zonder limieten, geeft een heerlijke ontspanning” vertelt initiatiefnemer Marco de Jong. Hij nodigt graag alle Weespers die dit gevoel ook willen ervaren mee te doen aan Heel Weesp Zingt, onder leiding van pianist Hugo de Graaf en hijzelf. Diverse koorleden uit de Weesper Koren zijn er die dag bij om de deelnemers te ondersteunen. 

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 juni van 16.15 - 17.15 in de Van Houtenkerk. De activiteit kan alleen doorgaan als er minstens 60 aanmeldingen zijn. Aanmelden is verplicht en kan door een een e-mail te sturen naar marco@degooischemuziekschool.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant