Morgen: 0pen dag Domijn
Morgen: 0pen dag Domijn

Zaterdag vol activiteiten in Weesp

Algemeen

WEESP - Er is morgen genoeg te doen in Weesp. Zo is is onder meer de open dag van het Domijn, Molendag en de start van de Nacht van Weesp.

Open Dag Domijn
Het creatieve werklandgoed Het Domijn houdt open huis aan de Bloemendalerweg. Van 12.00 tot 24.00 uur is er een prikkelend programma met theater, muziek, performances en catering. Entree: 2 euro.

Molendag
Molen De Vriendschap viert de jaarlijkse Molendag. Er worden pannenkoeken gebakken en rondleidingen gegeven en er zijn kindervoorstellingen van poppentheater Fatsnerran. Poppenspeler Alexander Bauwens schreef speciaal voor de molen een nieuw verhaal: 'Het draait om Vriendschap'. De Molendag is van 10.00 tot 17.00 uur. De kindervoorstellingen zijn van 12.00 tot 17.00 uur, aanvang ieder heel uur.

Thiere Thielemans
Thiere Thielemans komt tussen 11.00 en 16.00 uur naar de BoekenArk om haar boek 'Hotel Mama' te promoten. Haar boek staat vol herkenbare verhalen over een 'normaal gezin dat best bijzonder is'. Een leuke moederdagcadeau, zo redeneert de boekwinkel. Het boek kost € 12,50, inclusief handtekening en speciale opdracht.

Embers Live Band
The Embers weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Zaterdag doet deze professionele coverband dat in de City of Wesopa. In het voorprogramma staan The Old School Wannabees, de ouderband van OBS de Triangel. De entree van de feestavond is € 10,-. Reserveren via wesopa.nl.

Nacht van Weesp
Autosportvereniging De Vechtstreek houdt in de nacht van zaterdag op zondag weer de Nacht van Weesp, de grootste autopuzzelrit van Nederland. Start vanaf 17.00 uur op het Groote Plein. Meer informatie www.asvdevechtstreek.nl

Kledinginzameling
Sam's Kledingactie voor Cordaid Mensen in Nood komt naar Weesp. De inzameling vindt van 9.00 tot 12.00 uur plaats in de katholieke kerk op de Herengracht. Daarna is er een plantenmarkt.

Grote Kerk
De Grote Kerk aan de Nieuwstraat is open voor publiek. Van 13.00 tot 16.00 uur. Er is een markt met tweedehands boeken. 

Legervoertuigen
Om 14.15 uur komen er oude legervoertuigen door Weesp. In Bussum is Bussum Bridgehead. De voertuigen rijden een Vrijheidstocht door de regio. In Weesp over de N236, Van Houtenlaan, Buitenveer, Herengracht over de Stationsweg naar Muiden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant