'Je kunt alles zijn wat je bent of stiekem niet durft te zijn'
'Je kunt alles zijn wat je bent of stiekem niet durft te zijn' Foto: aangeleverd

Echt spelen: gratis proeflessen bij Zone 1380

Algemeen

WEESP - (Jeugd)theaterschool Zone1380 opent haar deuren voor theatersterren in de dop met gratis proeflessen op zondag 25 juni.

Kinderen die graag de sterren van de hemel zouden willen spelen zijn bij (Jeugd)theaterschool Zone1380 aan het juiste adres. De proeflessen geven leerlingen (en ouders) de kans om vrijblijvend kennis te maken de (Jeugd)theaterschool.

Er zijn proeflessen voor verschillende leeftijden: Mini’s (6 t/m 8 jaar): 10:00 - 11:00 uur Junioren (9 t/m 12 jaar): 11:30 - 13:00 uur Theaterklas (vanaf 13 jaar): 14:00 - 15:30 uur

Waarom theater? Theater is volgens directeur Madelief Klunder dé manier is om jezelf uit te drukken en verschillende emoties en situaties te verkennen. “Het is echt spelen. Je kunt spelen dat je iemand anders bent. Bijvoorbeeld een politieagent, superster of misschien speel je wel (een versie van) jezelf. Dat kan ook. Je kunt alles zijn wat je bent of stiekem niet durft te zijn op school, bij je vrienden of bij je ouders.” Daarnaast kan theater ook helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en het verbeteren van je stem- en lichaamsbewustzijn.

Opgeven voor de proeflesdag via www.zone1380.nl. Na de proefles wordt er een inschrijfformulier nagestuurd. De klassen worden gevuld om volgorde van inschrijving.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant