Een vorige editie, toen nog het Funky Farm Festival
Een vorige editie, toen nog het Funky Farm Festival Foto: WeesperNieuws

Funky Festival 2023

Algemeen

WEESP - Funky Festival 2023 gaat door. Hoewel de kaartverkoop reeds was gestart, was het nog even wachten op de definitieve vergunning. Gelukkig is deze ook rond en kan het festival door van 14 tot en met 16 juli, maar onder een iets andere naam.

In 2017, 2018 en 2019 werd het festival nog gehouden onder de naam Funky Farm Festival in de weilanden van Boerderij Krokus. Een festival terrein van 1000 m2 met onder meer Cowboy&Girls, Funky Farm attributen, één knusse stage, een cocktailbar, vele tonnen Gerstenat, eettentjes en nog veel meer.

Andere locatie

Na de COVID periode gaat het festival nu dus voor het eerst weer verder, onder een andere naam en op een ander locatie. Dit jaar wordt het festival samen georganiseerd met de eigenaren van Jachtwerf Weesp op de Nijverheidslaan, waar ook het festival plaats zal vinden. Een prachtige locatie aan de Vecht en dichtbij het station en Weespersluis. In geval van slecht weer staat er al een grote tent (waar tijdens de winter boten worden opgeslagen).

Goed doel

Het festival is verspreid over 3 dagen: op vrijdag de vrijmibo, op zaterdag het muziekfestival en op zondag een familiefeestdag. Funky Festival probeert de prijzen zo laag mogelijk te houden en het festival zo duurzaam mogelijk. Wanneer je een kaartje koopt kun je een goed doel aangeven. Het goede doel met de meeste stemmen zal een mooie bedrag ontvangen namens de festivalgangers.

Tickets zijn verkrijgbaar via: funkyfestival.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant