Fort Uitermeer.
Fort Uitermeer. Foto: WeesperNieuws

Thema fotowedstrijd Hollandse Waterlinie is wandelen

Algemeen

WEESP - De jaarlijkse fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft als thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. En dat is niet zomaar gekozen want wandelen de Oude Hollandse waterlinie is een belevenis. 

De stichting daagt je uit om de wandelschoenen aan te trekken en een mooie foto te maken. Op pad langs de linie kom je op de mooiste plekken. Langs kronkelende riviertjes, molens, sluizen, gemalen en door gezellige vestingstadjes. Dwars door het Groene Hart van Holland.
Je kunt tot 1 oktober 2023 je foto(‘s) per e-mail insturen. Meedoen is leuk en je kunt daarnaast ook nog een geldprijs winnen. De eerste prijs is € 150,-, de tweede € 100,- en de derde € 50,-. De voorwaarden en contactgegevens staan op de website van de stichting oudehollandsewaterlinie.nl.

Wandelroutes en Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

De stichting heeft onlangs ook een bewegwijzerde langafstand wandelroute ontwikkeld en daar is een nieuwe wandelgids voor uitgegeven. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. Ook voormeer informatie hierover kun je terecht bij de website oudehollandsewaterlinie.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant