Frank Osinga is medium. Hij verbindt twee werelden tijdens 'Van ziel tot ziel.'
Frank Osinga is medium. Hij verbindt twee werelden tijdens 'Van ziel tot ziel.' Foto: Brian Elings

Extra plekken bij ‘Van ziel tot ziel’ op Moederdag

Algemeen

WEESP - Er is veel belangstelling voor de introductiemiddag ‘Van ziel tot ziel’ op zondag 12 mei (Moederdag) op het programma staat in Uitvaartcentrum Weesp – Van Vuure aan de Utrechtseweg. Zoveel zelfs, dat de bijeenkomst in principe vol is. De organisatie heeft echter een aantal extra plekken weten te regelen, dus aanmelden kan nog. Inmiddels is bekend dat er een tweede sessie komt op Vaderdag (zondag 16 juni).

‘Van ziel tot ziel’ wordt georganiseerd door In Memoriam Uitvaarten en Van Vuure Uitvaartverzorging en staat in het teken van het medium Frank Osinga uit Weesp. Met de bijeenkomst willen de organisaties troost bieden aan mensen die het gemis van hun overleden moeder of andere overleden dierbare(n) voelen. Mara ook is het voor iedereen die nieuwsgierig is naar het leven ná de dood een boeiende middag.
Frank Osinga is een zogenoemd medium en runt samen met zijn vrouw Spiritueel Centrum ’Zwave’ in Weesp. Hij legt uit hoe het mediumschap werkt en zal deze middag daadwerkelijk twee werelden met elkaar verbinden.

Gratis deelname

De bijeenkomst ‘Van ziel tot ziel’ vindt plaats op zondag 12 mei van 14.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) in Uitvaartcentrum Weesp - Van Vuure, Utrechtseweg 110-A. De toegang is gratis. Vooraf reserveren is gewenst via info@inmemoriamuitvaarten.nl of uitvaart@vanvuure.nl. Vol is vol!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant