De meiden van Los Muziektheater komen naar Weesp.
De meiden van Los Muziektheater komen naar Weesp.

Een avondje voorproeven in de City of Wesopa

Algemeen

WEESP - Theater de City of Wesopa opent vrijdag 11 september het nieuwe theaterseizoen met een uitgebreide preview-avond.

Na het succes van de preview van vorig jaar kon een nieuw voorproefweekend niet uitblijven. Vanwege het volle programma wordt er eerder gestart, al om 20.00 uur.

Van vier cabaretvoorstellingen die het komend seizoen te zien zijn in de City krijgt het publiek een voorproefje van circa 20 minuten. Vincent Bijlo komt met nog steeds zeer actueel en geëngageerd cabaret. Cabarettalent Eva Crutzen staat op 5 in de lijst van de 10 beste voorstellingen van 2014. Kim van Zeben, de mega-energieke cabaretière, blinkt uit in hilarische, ontroerende personages.

Een must
LOS muziektheater, een must, verschijnt op het podium met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen. Ook voor de echte kerels onder ons een must, niet alleen omdat die dan ongegeneerd naar vier mooie meiden mogen zitten kijken, maar bovenal door de geweldige, pakkende show.

Plomp
Hanneke Plomp, pianiste, speelt een deel van haar koffieconcert en er is een gesprek met Debbie Petter, die dit seizoen met een toneelstuk komt. Ook worden er filmtrailers getoond van films die binnenkort te zien zijn in de City. Kortom, een bijzondere en zeer afwisselende avond. De presentatie is in handen van Ben Goes. Kaarten via www.wesopa.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant