Afbeelding

Reinier Mommaal kandidaat-voorzitter IVW

Algemeen

WEESP - Het Weesper bedrijfsleven krijgt na vier jaar een ander boegbeeld. Wim Zagt stopt als voorzitter van de Weesper bedrijvenvereniging IVW. Reinier Mommaal is kandidaat hem op te volgen.

Zagt is partner bij JAN Accountants en heeft al zeven jaar zitting in het IVW-bestuur. Vier jaar geleden volgde hij Cees van Vliet op als voorzitter.

Plezier
"Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Daarnaast heel veel geleerd en veel mensen leren kennen. Ik denk dat het goed is dat besturen van belangenvermengingen met een zekere regelmaat muteren. Ik heb ervoor gekozen om mij volledig voor JAN in te gaan zetten. Dat kost veel energie, energie die ik wellicht niet voldoende kan delen met mijn taken als voorzitter. Voorlopig blijf ik betrokken tot de zomer. Met name om mijn opvolger zo goed mogelijk te introduceren in de diverse overlegorganen waar een voorzitter van de IVW deel van uitmaakt."

DyeCoo
De wisseling van de wacht vindt plaats na de ledenvergadering op 28 juni. Reinier Mommaal is kandidaat. Hij is de drijvende kracht achter CityStarter op het Stationsplein en was eerder betrokken bij de waterloze textielverfmachine van DyeCoo.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant