Niels Woppenkamp is directeur van de Mariaschool in Eemnes.
Niels Woppenkamp is directeur van de Mariaschool in Eemnes. Foto: © Alberdingk Thijm Scholen
VacatureNieuws

5 redenen om te kiezen voor Alberdingk Thijm Scholen

Bedrijven

Als leerkracht of docent hoef je tegenwoordig niet heel lang te zoeken naar een nieuwe job. Dat is fijn, maar je wilt natuurlijk wel een baan die echt bij je past. Werken in het onderwijs gaat immers om méér dan lesgeven alleen. Daarom: vijf redenen om voor Alberdingk Thijm Scholen te kiezen.

1. Op eigen wijze lesgeven

“Je krijgt hier als leerkracht de ruimte en eigen verantwoordelijkheid om onze speerpunten - community for life, creative technology en international mindedness - op jouw manier vorm te geven”, aldus Niels Woppenkamp, directeur van de Mariaschool in Eemnes. “Zo dagen wij onze leerlingen en leerkrachten uit hun talenten te blijven ontdekken.”

2. Zelf ook blijven leren en groeien

Een grote stichting biedt veel ontwikkel- en carrièrekansen door middel van kennisuitwisseling, opleiding en begeleiding. Ook bestaat de mogelijkheid binnen de organisatie over te stappen naar een andere functie waarin je weer nieuwe dingen leert. Zo worden ons onderwijs en jouw dagelijks werk steeds beter.

3. Van klein tot groot

Zoek je een baan op een dorpsschool, in het speciaal basisonderwijs of trekt een grote scholengemeenschap je meer? Of juist een kleine middelbare school? Het kan allemaal bij Alberdingk Thijm. Geert van Niekerken is directeur van de Alberdingk Thijm Mavo, een school met zo’n 150 leerlingen: “Onze omvang maakt ons uniek en ons onderwijs is vernieuwend: hier kent iedereen alle leerlingen.”

4. Tijd voor ontspanning!

We vinden het belangrijk dat je als docent lekker in je vel zit. Daarom kun je deelnemen aan talloze (sport)activiteiten die speciaal voor onze medewerkers worden georganiseerd. Of misschien kies je wel voor yoga of mindfulness.

5. English please?

Al onze scholen besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van de Engelse taal. Op een aantal van onze basis- en middelbare scholen is het curriculum zelfs grotendeels of helemaal in het Engels. Your cup of tea? Join us!

Vacatures
Onder Alberdingk Thijm Scholen vallen achttien basisschoollocaties en acht middelbare scholen in het Gooi. Lijkt het je leuk om de teams te versterken? Kijk dan voor vacatures en meer informatie op werkenbijatscholen.nl.

Bij Alberdingk Thijm Scholen ontdekken leerlingen hun talenten.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant