Sjaak en Elze draaien elke maand de bingoballen.
Sjaak en Elze draaien elke maand de bingoballen. Foto: Nora Schenk

Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp

Buurt & wijk

WEESP Een kopje koffie met wat lekkers, gezellig geroezemoes en natuurlijk de rollende bingoballen: elke laatste woensdagmiddag van de maand is het bingomiddag bij Versa Welzijn. Om nog meer mensen de mogelijkheid te bieden om mee te doen, houdt Versa Welzijn de bingo voortaan in de kantine van FC Weesp.

Wat ooit begon als een whatsapp-bingo, om in tijden van corona wat afleiding te bieden, is inmiddels uitgegroeid tot een maandelijks live-evenement: de Versa Welzijn bingo. Elke laatste woensdagmiddag van de maand mag iedereen die zin heeft gratis aanhaken voor een gezellig potje bingo. Uiteraard met prijzen.

Gezellig samenzijn

Ingmar Kolbrink van Versa Welzijn vertelt dat deze bingomiddagen vooral een gezellig samenzijn betekenen. “Iedereen mag meedoen aan de bingo, het is helemaal gratis. Natuurlijk is het leuk om een spelletje bingo te doen en prijzen te winnen, maar deze middagen zijn er ook om in contact te komen met andere mensen. We drinken tijdens de bingo koffie en thee met elkaar, vaak met wat lekkers erbij. En er wordt natuurlijk veel gekletst.”

Waar de maandelijkse bingo eerst bij Versa Welzijn op de Papelaan 99 werd gehouden, is het evenement sinds deze maand verhuisd naar de kantine van FC Weesp. “Daar hebben we meer ruimte, zodat nog meer mensen aan de bingo mee kunnen doen. Bovendien is de kantine van FC Weesp ontzettend leuk, een hele goede plek voor onze bingo,” aldus Ingmar.

‘Iedereen die zin heeft mag gratis meedoen’

“De bingo is elke laatste woensdag van de maand en begint om 14.00 uur, met inloop vanaf 13.45 uur,” benadrukt Ingmar. “Iedereen die zin heeft mag gratis meedoen, het enige wat je hoeft te doen is je van tevoren bij mij telefonisch of per app aan te melden. Ik hoop dat we veel nieuwe bingospelers mogen verwelkomen. Het is hartstikke gezellig en we hebben natuurlijk mooie prijzen om te winnen.”

Zin in een potje bingo? Aanstaande woensdag 28 september 2022 begint de bingomiddag om 14.00 uur, in de kantine van FC Weesp, Papelaan 153. De volgende bingo is op woensdag 26 oktober 2022 om 14.00 uur. Aanmelden bij Ingmar Kolbrink van Versa Welzijn Weesp: 06 27621943.


De maandelijkse bingomiddag van Versa Welzijn is voortaan in de kantine van FC Weesp. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant