Restaurant Bodeaux heeft een prachtig uitzicht.
Restaurant Bodeaux heeft een prachtig uitzicht. Foto: Aangeleverd
RestaurantNieuws

Naarden is nu een uniek restaurant rijker: Bordeaux

Commerciële bijdrage

NAARDEN - Na vele jaren werk is het zover: Restaurant Bordeaux in Naarden is geopend. Voor velen is dit een bekende plek: Waterfront Naarderbos, een prachtig statig pand aan het Gooimeer.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het restaurant de uitstraling te geven die past bij de omgeving. Het restaurant en het terras (dat vanaf volgend voorjaar ook in gebruik wordt genomen) met panorama-uitzicht over het water, maakt de beleving uniek. Sinds een paar weken kunnen gasten hiervan genieten. Het restaurant heeft een unlimited dining experience-menukaart: u kunt dus onbeperkt bestellen voor een vaste, betaalbare prijs. Een menu met keuze voor ieder wat wils zoals carpaccio, kippendijenfilet, biefstuk, coquille, Wagyu en kaviaar.

Topbeleving

Wij willen een topbeleving neerzetten waarbij kwaliteit en toegankelijkheid samengaan. U kunt ook de hele avond onbeperkt een drankje bestellen voor een vaste, betaalbare prijs. Beginnen met een glas champagne, de hele avond mooie wijnen drinken en een cocktail toe: in Amsterdam ben je met gemak 150 euro kwijt per persoon. Bij ons geniet je al van dit alles vanaf 49,95 euro per persoon. “Wij zijn tot nu toe heel trots op het menu, de prachtige wijnkaart met huizen van statuur en de horecaprofessionals die al bij ons zijn aangesloten.”

Het restaurant is ook de perfecte locatie voor familiefeesten, verjaardagen, bruiloften en bedrijfsuitjes. Het restaurant heeft een gratis parkeergelegenheid voor circa 450 auto’s en ligt direct bij de afslag van de snelweg. Vanaf Amsterdam en Almere rijd je er in een kwartier naartoe.

Veel lof

Restaurant Bordeaux krijgt tot nu toe veel lof over hun prijs-kwaliteitverhouding, de sfeer en inrichting en de goede bediening en het vernieuwende concept. Kortom, Naarden is een fijne nieuwe locatie rijker die ook nog centraal gelegen is tussen Amsterdam, ’t Gooi en Almere. Het prachtige pand aan het water, in de natuur en met ruime gratis parkeergelegenheid met oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s nodigen uit om snel langs te komen.

Het restaurant heeft alle ingrediënten in huis om de nieuwe hotspot te zijn in de wijde omtrek. Nieuwsgierig geworden? Tot en met eind september krijgt u 5 euro korting per persoon op de menuprijs vanwege de opening. U kunt via de website makkelijk en snel reserveren.

Restaurant Bordeaux, IJsselmeerweg 100
035-240 0129 | www.restaurantbordeaux.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant