De fietsoptocht in 2022.
De fietsoptocht in 2022. Foto: Aangeleverd Oranjevereniging

Fietstocht met versierde fietsen trekt onder andere door Hogeweyk

Evenementen

WEESP - De fietsoptocht met in oranje uitgedoste fietsen en fietsers is altijd een van de hoogtepunten tijdens het programma op Koningsdag in Weesp en ook dit jaar staat deze op het programma.

De optocht start om 10.00 uur bij de Bredeschool Weesperrijk aan de Fort Diemerstraat 67 in Weespersluis en eindigt na een mooie tocht door Weesp op het Grote Plein. Een van de hoogtepunten op de route is dat de tocht door verzorgingshuis Hogeweyk gaat. Dit levert altijd blije gezichten op van de bewoners en hun familie en verzorgers.

Nu is het niet voor iedereen weggelegd om thuis een fiets te versieren, maar daar heeft de Oranjevereniging Weesp wat op gevonden. Vanaf 9.30 uur tot de start is het mogelijk om je fiets bij het startpunt zo mooi mogelijk te versieren. Er is dus geen enkele reden om niet met de fiets naar Bredeschool Weesperrijk te komen. 

Aanmelden voor de tocht kan via info@oranjeverenigingweesp.nl, maar je mag ook op het laatste moment besluiten mee te gaan. Des te meer zielen, des te meer vreugd is per slot van rekening het uitgangspunt. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant