Ben jij die enthousiasteling die het schoonmaakteam van het clubhuis aanstuurt?
Ben jij die enthousiasteling die het schoonmaakteam van het clubhuis aanstuurt? Foto: WeesperNieuws

Vacatures van de Vrijwilligerscentrale

Maatschappelijk

WEESP - Iedere week zetten wij de leukste vacatures van de Vrijwilligerscentrale voor je op een rij. Vind je niets van je gading? Kijk dan ook eens op www.vcweesp.nl. Als vrijwilliger maak je het verschil!

NL Doet! Doe jij mee?

Buurtkamer De Kastanje in Weesp gaat op 16 maart aan de slag met het opknappen, schilderen en opruimen van de blokhut in de tuin. De Buurtkamer is een kleinschalige ontmoetingsruimte voor elke inwoner van Weesp en Driemond, zowel jong als oud en ongeacht de nationaliteit. Er is een gastvrije huiskamer waar je altijd binnen kunt komen lopen voor een praatje en een kopje koffie of thee. Ook zijn er activiteiten zoals de Taalkamer, kaarten maken en een spreekuur. Heel fijn als je meehelpt met opknappen van de Buurtkamer, daar wordt de wereld weer een stukje mooier van!

Help jij inwoners van Weesp en Driemond met hun vragen over computer, telefoon en tablet? 

Hoe stuur je een mail met bijlage? Hoe werken social media zoals Facebook, Twitter en Instagram? Welke laptop of tablet kun je het beste aanschaffen? Hoe maak je een CV? Als vrijwilliger ondersteun je de professional en help je de inwoners van Weesp en Driemond met hun vragen over de digitale wereld. Het is belangrijker dat je sociaal bent en verbinding weet te maken met de inwoners. Ook is het fijn als je helpt met koffie/thee zetten en de vaatwasser inruimen. Je hoeft geen ICT-er te zijn, voldoende kennis om zelf een laptop te gebruiken in het dagelijks leven is genoeg. Heb jij iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur tijd? Meld je aan!

Ben jij die enthousiasteling die het schoonmaakteam van het clubhuis aanstuurt? 

FC Weesp heeft als doelstelling om inwoners van Weesp en omstreken in contact te brengen met voetbal, maar ook met elkaar, van jong tot oud. Gezelligheid en jezelf ontwikkelen als voetballer kunnen heel goed hand in hand gaan! De vereniging heeft ongeveer 1000 leden en honderden vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om het voetbal mogelijk te maken, maar ook om gezellige activiteiten rondom het voetbal te organiseren. FC Weesp zoekt een vrijwilliger die fungeert als meewerkend voorman en coördinator van het schoonmaakteam dat wekelijks de kleedkamers en keuken van FC Weesp schoonmaakt. Enthousiast? Geef je dan nu op!

Meer informatie of een adviesgesprek?

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook persoonlijke adviesgesprekken zijn mogelijk. Voor alle vacatures kijk op www.vcweesp.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant