Hartverwarmende animatiefilm ‘Mind My Mind’ over autisme.
Hartverwarmende animatiefilm ‘Mind My Mind’ over autisme. Foto: Filmsourcing

Autisme Steunpunt organiseert thema-avond

Maatschappelijk

WEESP - Het Autisme Steunpunt is actief in Weesp en Driemond sinds december 2023. Om inwoners van Weesp en Driemond kennis te laten maken met het Autisme Steunpunt wordt er op woensdag 20 maart een thema-avond vol inspiratie en inzicht georganiseerd.

De avond start met een hartverwarmende animatiefilm ‘Mind My Mind’, waarin een jonge man met autisme ontdekt dat zijn ware zelf de sleutel is tot verbinding en liefde. Een prachtige vertelling die je niet mag missen. 

Na de film spreken twee bijzondere gasten: Sanne van Zonneveld en Pascal van IJzendoorn. Samen delen zij hun recente autisme gerelateerde inzichten. Sanne staat bekend om haar informatieve video’s en blogs die zij deelt via haar website ‘Een beetje bijzonder’. Pascal, auteur van het boek ‘Help, ik ben een autist. Ik was het al voordat ik het wist’, zet zich in de breedste zin in voor mensen met autisme en hun naasten.

Mis deze unieke kans niet om meer te leren over autisme en om het team te ontmoeten en meld je aan voor deze kennismakingsavond.

Woensdag 20 maart van 19.30 - 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Locatie is Buurtkamer Aetsveld, Meester C. Kooimancentrum 17.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant