Afbeelding
Foto: Inter Visual Studio/ Judith van Dijkhuizen

Weesper automobilist aangehouden vanwege ongeluk in Muiden

112

WEESP/MUIDEN- De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeluk, dat zaterdag 12 december op de Lange Muiderweg heeft plaatsgevonden. Daar was een aanrijding tussen een fietsster en een auto. Een 51-jarige vrouw raakte daarbij zwaargewond. Ook haar dochter (10), die achterop de fiets zat, liep verwondingen op.

Tussen 11.00 en 11.30 uur reed de vrouw uit Muiden langs de Vecht in de richting van Weesp. Uit tegenovergestelde richting kwam de automobilist aanrijden. Ter hoogte van de Spieringbrug in een bocht raakte de auto de fietsster. Zij en het kind zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de 57-jarige bestuurder uit Weesp even later aangehouden.

Help bij het onderzoek
Het Opsporingsteam Verkeer van de politie onderzoekt het ongeluk. Ter plaatse is al een uitgebreid sporenonderzoek uitgevoerd. Ook is het voertuig meegenomen naar een onderzoekslocatie. Maar het team kan de hulp van getuigen goed gebruiken om zo een goede reconstructie van de gebeurtenis te kunnen maken.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Of gebruik dit tipformulier. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of geef uw anonieme tip online door.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant