Afbeelding

Blijf thuis in de zomer om je vloer te vernieuwen

Advertorial

Veel mensen trekken tijdens de zomermaanden uit Weesp, om de zon op te zoeken in Zuid-Europa of een verre reis buiten ons continent te maken. Ga jij ook op vakantie, of blijf je deze zomer thuis? Door thuis te blijven heb je alle gelegenheid om klussen in en rondom je woning uit te voeren. Overweeg bijvoorbeeld een renovatie van de keuken, vernieuw de tuin of kies voor een nieuwe vloer. Het leggen van een vloer is de ideale klus voor in de zomer, omdat je tijdens deze maanden veel buiten zal zijn. Hierdoor maakt het minder uit, dat de bestaande vloer uit je ruimtes gesloopt wordt. In de winter zit je veelal binnen, waardoor ruimtes zonder vloer je woning al snel erg ongezellig maken.

Om even weg te zijn bij je renovatie, kan een bezoek aan het centrum van Weesp een g
oede afleiding zijn. Tijdens de zomer zitten de terrasjes hier vol!

Kies uit verschillende soorten vloeren
Bij het leggen van een nieuwe vloer heb je de keuze uit verschillende materialen en modellen vloeren. Geef je de voorkeur aan een lichte vloer, of ga je voor een donkere vloer? Een lichte vloer kan een ruimte groter laten lijken, terwijl een donkere vloer de ruimte juist knusser maakt. Naast het verschil in kleur, bestaan er grote verschillen in het gebruikte materiaal. Een houten vloer heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Houten vloeren zijn duurzaam, hebben een warme uitstraling en hoeven nauwelijks te onderhouden worden. Het geregeld zuigen en dweilen van de vloer is voldoende.

Houten vloeren in verschillende kleuren
Houten vloeren worden niet alleen in verschillende soorten (duoplanken, hoogkant, massiefparket en visgraatvloeren) aangeboden. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren! Naast de keuze uit een lichte en donkere houtvloer, kun je bijvoorbeeld ook voor grijze of zwarte vloeren kiezen. Een grijze houten vloer behoudt de warmte van het hout, maar geeft je ruimte toch een unieke uitstraling!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant