Afbeelding

Zo verras je je personeel echt tijdens de kerst

Advertorial

Kerst is natuurlijk dé tijd van geven. Ook als ondernemer doe je dit, natuurlijk met behulp van een kerstpakket. Uiteraard kun je kiezen voor een ander geschenk, maar zo’n pakket zal altijd gewaardeerd worden door je personeel. Als werkgever zul je je werknemers bovendien ook willen verrassen, wat steeds moeilijker wordt. Je zult immers al zoveel kerstpakketten gegeven hebben de afgelopen jaren. Toch maken de onderstaande tips dit iets makkelijker voor je.

Persoonlijk boodschap
In principe is het mogelijk om elke werknemer hetzelfde geschenk te geven. Toch hoeft dit niet, je kunt ze namelijk ook personaliseren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door diverse gadgets met bijvoorbeeld namen van het personeel te geven. Bovendien kun je een persoonlijke boodschap goed overbrengen met een gadget naar wens. Je kunt dit tevens doen door een cadeau te geven wat je personeel niet snel zelf zou kopen. Je kunt het anno 2020 zo gek niet meer bedenken, of het is al verkrijgbaar bij een winkel of een webshop.

Relaxen
De kerstvakantie is het moment om even te relaxen, om even bij te komen. Een kerstpakket 2020 kun je hier dan ook op inspelen. Zo kun je het pakket vullen met producten, eten of drinken wat ervoor zal zorgen dat je personeel optimaal kan ontspannen tijdens de normaal zo gezellige dagen. Dit valt bijvoorbeeld te doen met huidverzorgingsproducten, boeken, wijn, et cetera. Zo kan de werknemer dus goed tot rust komen tijdens zijn of haar vakantie. Als je echt uit wilt pakken dan kies je voor een luxe champagnepakket. Genieten maar!

Geven
2020 is natuurlijk een onvoorspelbaar jaar geweest, wat in 2021 waarschijnlijk ook het geval zal zijn. Zo is het nog niet helemaal duidelijk of je in december samen kunt komen met je personeel voor een kerstborrel. Toch is de kans groot dat dit niet mogelijk zal zijn. Het is daarom dit jaar extra belangrijk om na te gaan denken over hoe je de kerstpakketten wilt overhandigen aan je medewerkers. Mogelijk kies je ervoor om het te laten bezorgen. Doe dit op tijd, anders komt het mogelijk te laat aan.

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Ieder kind moet naar culturele of creatieve les kunnen Algemeen 8 aug, 09:45
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ ‘Onze krentenbollen zijn wereldberoemd!’ Algemeen 8 aug, 09:30
Afbeelding
‘Het moet gek worden dat je je beker op de grond gooit’ Algemeen 7 aug, 12:30
Afbeelding
Kind & Co wil tijdelijke kinderopvang aan Fort Diemerdamstraat Algemeen 7 aug, 10:07
Afbeelding
Documentaire over geschiedenis bier- en jeneverstad Weesp Algemeen 6 aug, 14:53
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret I Natalie Kapteijn (SB-feest) ‘Stiekem hoop ik dat het vuurwerk haalbaar is’ Algemeen 6 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
Klachtenregen van mensen met beperkingen Toegankelijkheid van Weesp wordt maar niet beter Algemeen 5 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Ds. J.P. Tazelaarlaan Dominee Tazelaar ging 41 jaar voor in Weesp Algemeen 5 aug, 11:15
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief